OM MIG





Jeg hedder Christina, er 39 år og bor sammen med mine tre skønne børn. Romeo på 14 år, Pelle på 10 år og Camille på 3 år. Vi har et stort hyggeligt hus på Blåbærsvinget 1 i Fensmark, 4684 Holmegaard.

Vores hjem er 100% røgfrit. Vi har to søde Westie hunde, Felix og Figne - men de går for sig selv i løbet af dagen. Derudover har vi 4 høns og så en kanin, der bor i et hjørne af vores store lukkede have. I haven er også sandkasse, rutsjebane, naturbane, bålsted, frugttræer og højbede, som børnene planter ærter, agurker og andre spiselige ting i.

Ti minutters gang fra huset, står vores pony. Her kan vi gå på besøg. Klappe, fodre, strigle og ride en tur, hvis der stemning for det :-)


De Vilde Kaniner har eksisteret siden juni 2018. Jeg har en stor interesse i arbejdet med de mindste og vil løbende deltage i kurser, der giver inspiration til det pædagogiske arbejde. Personligt har jeg selv haft tre små størrelser og jeg føler mig godt klædt på, til at passe på jeres skønne børn. I vil dagligt møde en person, der er smilende, glad og spændt på en ny dag med børnene. Jeg går meget op i, at alting forgår i børnehøjde - dvs., at dagen er planlagt, men det er på børnenes præmisser :-)








Vikar:

Jeg er sjældent syg. Hvis det skulle ske, at jeg har et kursus eller lignende, så træder vores søde vikar, Mette til. Mette er 41 år og har selv to større børn. Børnene kender Mette og er trygge ved hende, da han kigger forbi hver måned :-)

Vikarer er naturligvis godkendt af kommunen - og også forældrene.